Pentusuunnitelmat

Pentusuunnitelmat 2024 (päivitetty 14.6.2024)

Alma 

Kaikki pennut ovat alustavasti varattuja. 

Alman ja Sakon pennut ovat syntyneet sunnuntaina 9.6. Pentuja tuli kahdeksan kappaletta, kolme narttua ja viisi urosta, kaikki mustia. Pennut tulevat luovutusikäisiksi sunnuntaina 28.7.

Allihuupan Silver Hawk "Alma" on astutettu Blackthorn Sakolla ja Alma on todettu tiineeksi 13.5. Mukavan kokoinen pentue näyttäisi olevan tulossa.

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyvät viikolla 24 ja ovat luovutusikäisiä heinäkuun lopussa viikolla 31.

Pennuista odotetaan tulevan vanhempiensa kaltaisia terveitä, hyvän työmotivaation omaavia ja helposti koulutettavia noutajia, joiden kanssa on helppo elää.
 
Pennut eivät voi sairastua perinnöllisiin sairauksiin, joista geenitestit. Kumpikin vanhempi on testattu geenitestein (PRA, CNM, EIC, MFD/2D2 ja STGD).

Jos kiinnostuit pennusta, niin otathan yhteyttä 0400-501415 (parhaiten iltaisin ja viikonloppuisin) tai kennelallihuupan@gmail.com.

Meillä pennut kasvatetaan metsästystä ja rodunomaisia kokeita varten sekä harrastuskäyttöön. Ne soveltuvat myös työkoiriksi. Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisinä ja he saavat mukaansa kansion ohjeineen, pentudamin, pillin sekä noutajataluttimen.

Sako ja Alma
Sako ja Alma
Allihuupan Silver Hawk "Alma"
Allihuupan Silver Hawk "Alma"
Blackthorn Sako
Blackthorn Sako
Luo kotisivut ilmaiseksi!