Pentusuunnitelmat

Pennut ovat syntyneet 13.6.2020 ja kaikki ovat alustavasti varattuja.

Ragweed's Isabell "Pikka" on astutettu FI KVA Olivertash Malt "Dänillä" viikolla 16 ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin pennut syntyvät kesäkuun puolessa välissä. Tällä aikataululla pentujen luovutus on elokuun alussa.

Pentueen vanhemmat ovat sukunsa puolesta vahvaa käyttölinjaa olevia noutajia, jotka ovat aktiivisessa käytössä. Pikka käy isännän kanssa käytännön metsällä ja koepuolella pääsee starttaamaan tulevalla kaudella rodunomaisissa kokeissa AVO-luokassa. Däni on valioitunut muutama vuosi sitten ja on kaiken kokenut sekä käytännön metsällä että koepuolella. Pennuista odotetaan tulevan vanhempiensa kaltaisia terveitä, hyvän työmotivaation omaavia ja helposti koulutettavia noutajia, joiden kanssa on helppo elää.

Pennut eivät tule sairastumaan PRA, CNM ja EIC, eikä ne voi olla tappijalkoja.

Jos kiinnostuit pennusta, niin otathan yhteyttä 0400-501415 (parhaiten iltaisin ja viikonloppuisin) tai kennelallihuupan@gmail.com.

Pentueen sukutaulu löytyy tästä. 

Meillä pennut kasvatetaan metsästystä ja rodunomaisia kokeita varten sekä harrastuskäyttöön. Ne soveltuvat myös työkoiriksi. Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisinä ja he saavat mukaansa kansion ohjeineen, pentudamin, pillin sekä noutajataluttimen.

FI KVA Olivertash Malt "Däni"
FI KVA Olivertash Malt "Däni"
Ragweed's Isabell "Pikka"
Ragweed's Isabell "Pikka"