Pentusuunnitelmat

Kaikki pennut ovat alustavasti varattuja.

Allihuupan Baby Giga "Pennille" syntyi 10 pentua 16.1.2020. Pentueen isä on Jummi-Jammin Excercise Expert "Kyösti". Pennut tulevat luovutusikään 5.3. alkaen. Narttupentuja tuli kuusi, joista kaksi on keltaista ja loput mustia. Urospentuja neljä ja kaikki mustia.

Pentueen vanhemmat ovat nuoria ja sukunsa puolesta vahvaa käyttölinjaa olevia noutajia, jotka ovat aktiivisessa käytössä. Penni harrastaa käytännön metsästystä ja Kyösti on avustajakoiraoppilas. Pennuista odotetaan tulevan vanhempiensa kaltaisia terveitä, hyvän työmotivaation omaavia ja helposti koulutettavia noutajia, joiden kanssa on helppo elää. Kumpikin vanhemmista on suorittanut taipumuskokeen hyväksytysti.

Pennut eivät tule sairastumaan PRA, CNM ja EIC, eikä ne voi olla tappijalkoja. Kyösti on geenitestattu ja todettu puhtaaksi näiden sairauksien osalta.

Jos kiinnostuit pennusta, niin otathan yhteyttä 0400-501415 (parhaiten iltaisin ja viikonloppuisin) tai kennelallihuupan@gmail.com.

Pentueen sukutaulu löytyy tästä.

Meillä pennut kasvatetaan metsästystä ja rodunomaisia kokeita varten sekä harrastuskäyttöön. Ne soveltuvat myös työkoiriksi. Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisinä ja he saavat mukaansa kansion ohjeineen, pentudamin, pillin sekä noutajataluttimen.

Penni
Penni
Kyösti
Kyösti