Pentusuunnitelmat

Pentusuunnitelma vuodelle 2021

Pikka ja Kymppi 

Pikan ja Kympin pennut ovat syntyneet 2.6. Mustia pentuja tuli kahdeksan kappaletta, tytöt neljä ja pojat neljä. Kaikki pennut ovat alustavasti varattuja.

Pikka on ultrattu ja pentuja on tulossa. Alustavia varauksia on varsin paljon, joten emme ota varauksia enää vastaan.

Pikka on astutettu Kympillä ja jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyvät kesäkuun alkupuolella viikolla 22. Tämän aikataulun mukaan pennut ovat luovutuksessa viikolla 29. Mahdolliset pennut tulevat olemaan väritykseltään mustia. Tiineysultra on huhtikuun lopulla ja sitten ollaan viisaampia asian kanssa.

Alman juoksuja odotellessa päätimme astuttaa meidän Ragweed's Isabell "Pikan" ennen Almaa. Pikka astutetaan pääsiäisviikonloppuna ja jos kaikki menee hyvin, niin tämän aikataulun mukaan pennut syntyvät kesäkuun alussa. Uros on Brufinn Iceman eli Kymppi.

Pikka on terve, miellyttävä, kotioloissa rauhallinen, mutta töissä vauhdikas ja motivoitunut musta Itävallan tuonti. Pikan jälkeläistilastot ovat hyvät. Pikka harrastaa käytännön metsästystä, rodunomaisia kokeita (NOME-B), jossa siirtyy AVO-luokkaan ja hän käy myös Liina-tytön (11 v) viikottain Agilityssä.

Kymppi käy myös aktiivisesti käytännön metsällä ja on edennyt NOME-B:ssä AVO-luokkaan. Luonteeltaan pentueen vanhemmat ovat tyypillisiä labradorinnoutajia, avoimia ja iloisia.

Pennuista odotetaan tulevan vanhempiensa kaltaisia terveitä, hyvän työmotivaation omaavia ja helposti koulutettavia noutajia, joiden kanssa on helppo elää.

Pennut eivät tule sairastumaan PRA, CNM ja EIC, eikä ne voi olla tappijalkoja.

Jos kiinnostuit pennusta, niin otathan yhteyttä 0400-501415 (parhaiten iltaisin ja viikonloppuisin) tai kennelallihuupan@gmail.com.

Alma ja Kymppi

Sijoituskoiramme Allihuupan Silver Hawk "Alma" on suunnitelmissa astuttaa vuodenvaihteen 2021-2022 tietämillä uroksella Brufinn Iceman "Kympillä".

Pentueen vanhemmat ovat sukunsa puolesta vahvaa käyttölinjaa olevia noutajia, jotka ovat aktiivisessa käytössä. Alma käy käytännön metsällä ja aloittaa koeuran NOME-B:ssä. Kymppi käy myös aktiivisesti käytännön metsällä ja on edennyt NOME-B:ssä AVO-luokkaan. Luonteeltaan pentueen vanhemmat ovat tyypillisiä labradorinnoutajia, avoimia ja iloisia. 

Pennuista odotetaan tulevan vanhempiensa kaltaisia terveitä, hyvän työmotivaation omaavia ja helposti koulutettavia noutajia, joiden kanssa on helppo elää.

Pennut eivät tule sairastumaan PRA, CNM ja EIC, eikä ne voi olla tappijalkoja.

Jos kiinnostuit pennusta, niin otathan yhteyttä 0400-501415 (parhaiten iltaisin ja viikonloppuisin) tai kennelallihuupan@gmail.com.

Pentueen sukutaulu löytyy tästä.

Meillä pennut kasvatetaan metsästystä ja rodunomaisia kokeita varten sekä harrastuskäyttöön. Ne soveltuvat myös työkoiriksi. Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisinä ja he saavat mukaansa kansion ohjeineen, pentudamin, pillin sekä noutajataluttimen.

Allihuupan Silver Hawk "Alma"
Allihuupan Silver Hawk "Alma"
Brufinn Iceman "Kymppi"
Brufinn Iceman "Kymppi"