Pentusuunnitelmat

Pentusuunnitelma vuodelle 2022

Alma ja Rene

Alman astutus siirtyy kesälle 2022.

Sijoituskoiramme Allihuupan Silver Hawk "Alma" on suunnitelmissa astuttaa kesällä 2022. Uroksena toimii Lekking Eros "Rene".

Pentueen vanhemmat ovat sukunsa puolesta vahvaa käyttölinjaa olevia noutajia, jotka ovat aktiivisessa käytössä. Alma käy käytännön metsällä ja aloittaa koeuran NOME-B:ssä. Rene käy myös aktiivisesti käytännön metsällä ja on edennyt NOME-B:ssä AVO-luokkaan. Luonteeltaan pentueen vanhemmat ovat tyypillisiä labradorinnoutajia, avoimia ja iloisia. 

Pennuista odotetaan tulevan vanhempiensa kaltaisia terveitä, hyvän työmotivaation omaavia ja helposti koulutettavia noutajia, joiden kanssa on helppo elää.

Pennut eivät tule sairastumaan PRA, CNM ja EIC, eikä ne voi olla tappijalkoja.

Jos kiinnostuit pennusta, niin otathan yhteyttä 0400-501415 (parhaiten iltaisin ja viikonloppuisin) tai kennelallihuupan@gmail.com.

Meillä pennut kasvatetaan metsästystä ja rodunomaisia kokeita varten sekä harrastuskäyttöön. Ne soveltuvat myös työkoiriksi. Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisinä ja he saavat mukaansa kansion ohjeineen, pentudamin, pillin sekä noutajataluttimen.

Allihuupan Silver Hawk "Alma"
Allihuupan Silver Hawk "Alma"
Luo kotisivut ilmaiseksi!